25 augustus 2019

10:00 – Immanuelkerk

In deze dienst gaat voor: mevrouw N. Rijneveld-Schep te Lopik

Klik hier voor meer info

1 september 2019

Ds. A. Wijting

Viering Maaltijd van de Heer, koffie na de dienst.

8 september 2019

Ds. A. Wijting

14 september 2019

15:00 – Johanneskerk

In het weekend van 14-15 september houden we onze jaarlijkse startweekend. Het begin van een nieuw seizoen met als thema betrokkenheid. Het programma voor zaterdag en zondag volgt nog. Noteert u de data alvast in uw agenda, zodat u erbij kunt zijn!

15 september 2019

M. Mensink

Startzondag, medewerking van het projectkoor onder leiding van Nico Blom. Na de dienst maken we het gezellig in “Herberg Johannes”.

10:00 – In de weer

Op zondag 15 september houden we een kerkproeverij. Wij zouden het geweldig vinden als u iemand uitnodigt voor de kerkdienst, die niet of weinig bekend (meer) is met een kerk en die laat “proeven” hoe de kerk van tegenwoordig smaakt. De kerkdienst begint om 10:00. Zowel voor als na de dienst is er koffie. Kijk voor meer informatie over de kerkproeverij en tips om mensen te vragen op: