Alternatieve kerstmarkt

Op zaterdag 1 december 2018 organiseren wij weer de Alternatieve Kerstmarkt in de Heul, bij de Johanneskerk. Reserveer deze datum alvast in de agenda!! Het is een markt die u niet mag missen!

Op de markt verkopen wij net als in de vorige jaren badlakens en handdoeken met geborduurde teksten. U kunt deze nu al bestellen bij Lenie Donker tel. : 06-12251987 of via de mail bij [email protected] Bestel ze op tijd: Het borduurwerk is Oud-Hollands handgemaakt en kwaliteit kost tijd!

Wilt u de Kerstmarkt steunen? Dat kan als vrijwilliger, maar vooral ook door spullen die u kwijt wilt te schenken.
U kunt uw spullen op donderdag 29 november van 13:00 tot 20:00 inleveren in de Johanneskerk. Dat kan ook op vrijdag 30 november van 9:00 tot 12:00. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected]

En voor degene die nog een maatschappelijke stage zoekt: Dit kan bij ons in de voorbereiding en op de Kerstmarkt zelf. Neem gerust contact op via bovenstaand mailadres.
Tot 1 december !