Lunchconcerten Grote Kerk

De lunchconcerten 2019 in de Grote Kerk gaan weer beginnen. De commissie lunchconcerten Stichting Vrienden Grote Kerk wil u hierbij graag uitnodigen om eens één van de concerten te bezoeken.

Dit kan vanaf 19 juni tot en met 4 september 2019 iedere woensdagmiddag. De concerten beginnen om 12.15 uur en eindigen ongeveer om 13.15 uur. De concerten zijn gratis te bezoeken, wel wordt er aan het einde van ieder concert een collecte gehouden. De opbrengst van de collectes zijn bestemd voor het onderhoud van de Grote Kerk.

Er is een jaarprogramma van het concertjaar 2019 gemaakt, het programma kunt u in de Grote Kerk verkrijgen. In het jaarprogramma staan alle concerten voor 2019 genoemd, zowel instrumentaal als vocaal. U kunt dus altijd een keuze maken welk concert u gaat bezoeken.

De commissie lunchconcerten hoopt van harte u te ontmoeten bij één of meer concerten in 2019.

Stichting Vrienden Grote Kerk commissie Lunchconcerten.