Vieringen in de Stille Week

Het is de bedoeling om in de Stille Week elke avond om 19.30 uur een vesper (maandag t/m woensdag) of een viering (donderdag t/m zaterdag) uit te zenden. Alleen de laatste viering, de Paaswake op zaterdag, heeft een afwijkende aanvangstijdstip: 21.30 uur. Ook deze vieringen worden van tevoren opgenomen. Waarschijnlijk vooral in de Lutherse Kerk en in de Johanneskerk. Een mooie manier om toe te leven naar Pasen. Juist nu de coronacrisis zoveel aandacht opeist, is het goed om momenten van verstilling en verdieping te creëren en ons bewust open te stellen voor de weg die Jezus is gegaan.

De orde van dienst voor de drie vespers vind je in één document. De liederen zijn opgenomen in een apart document per vesper.

Orde van dienst vespers stille week
Liederen vesper maandag
Liederen vesper dinsdag
Liederen vesper woensdag

De diensten zijn te bekijken als beelduitzending of alleen te beluisteren via Kerkomroep.
Beide mogelijkheden vindt u op de website van de Johanneskerk www.pknjohanneskerk.nl.
Door op uw keuze te klikken komt u vanzelf op de gewenste webpagina.

U kunt de dienst ook rechtstreeks bereiken met de volgende links.
diensten met beeld volgen via https://www.youtube.com/channel/UCRlS_b-8HIFs3dfvVshdSuA
diensten alleen beluisteren kan via www.kerkomroep.nl/#/kerken/11189