Actiegroep Zambia 2020

Wij, Dianne en Matthijs, zijn jongeren uit de Johanneskerk in Gorinchem en zullen in de zomer van 2020 deelnemen aan een jongerenreis naar Zambia. Samen met jongeren uit Dordrecht zullen we tijdens de reis o.a. twee projecten van Kerk in Actie bezoeken; een predikanten opleiding en een maatjes project voor aidswezen.

Deze reis kost een hoop geld en we zijn al hard aan het sparen om dit te kunnen betalen. Verder proberen we 1300 euro per persoon aan sponsorgeld op te halen met verschillende acties.

Tussenstand opbrengst

In december hebben we de eerste acties gehouden om sponsorgeld mee op te halen voor onze jongerenreis naar Zambia. Dit heeft een fantastisch bedrag opgeleverd waarvoor we iedereen die, op welke manier ook, heeft bijgedragen enorm hartelijk voor bedanken!

Workshop Stippen op porselein

De geplande workshops zijn gegeven. We kijken of er nog een nieuwe workshop komt.

Paasconcert voor het hele gezin door Marcel en Lydia Zimmer

In verband met maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus gaat het paasconcert van vrijdag 3 april niet door.

Overzicht van Zambia-acties in 2020

De geplande activiteiten op 3 en 5 april komen te vervallen.