Wie we zijn

Geloof en gemeente

Leidend voor ons geloofs- en gemeenteleven is Jezus’ woord: ‘Laat hen allen één zijn, Vader. Zoals U in Mij bent en Ik in U, laat hen zo ook in ons zijn, opdat de wereld gelooft dat U Mij hebt gezonden’.

Lees meer!

Zorg voor elkaar

Eenzaamheid, ziekte, verdriet maar ook praktische zaken zoals geldzorgen maken soms dat je extra hulp kunt gebruiken. Ook in deze situaties wil de kerk er graag voor u zijn.

Lees meer!

Wijkkerkenraad

De wijkkerkenraad West-Johanneskerk geeft leiding aan onze gemeente. De wijkkerkenraad bestaat uit de voorganger, ouderlingen en diakenen. Het dagelijks bestuur vindt plaats in het moderamen. De uitvoering van taken vindt plaats via diverse werkgroepen.

Lees meer!

Contact

Heeft u vragen over geloofszaken? Wilt u een afspraak maken voor een gesprek, voor een doop, een trouwerij of rouwdienst? Neem dan contact op met een van onze voorgangers ds. Mirna Visschers en/of ds.Klaas Jelle Faber via het contactformulier. Ook voor al uw andere vragen en/of opmerkingen kunt u gebruik maken van het contactformulier. Uw vraag en/of opmerking wordt dan doorgestuurd naar de contactpersoon van de betreffende werkgroep.

Postadres:
Wijkkerkenraad West Johanneskerk
p/a Nieuwe Hoven 141
4205 BC Gorinchem

Lees meer!

Gebouwen

De Johanneskerk heeft twee gebouwen.

Lees meer!

Geven

Met uw financiële bijdrage kunnen we samen kerk zijn. Hieronder vindt u verschillende rekeningnummers om de activiteiten te ondersteunen.

Lees meer!