Paasgroetenactie

We hadden de kaarten voor de Paasgroeten voor gevangenen al in huis voordat de maatregelen rondom het Coronavirus begonnen en nu ligt er nog een hele stapel ongebruikt! Het zou toch jammer zijn als deze niet verstuurd kunnen worden! Daarom hopen we op deze manier u allen te bereiken en het voor elkaar te krijgen zo veel mogelijk groeten te versturen! De tijd gaat dringen dus stel niet langer uit wat u toch al van plan was! Het persoonlijk bezoeken van gevangenen is voor ons niet zo eenvoudig maar wel één van de werken van barmhartigheid en op deze manier kunnen we gevangenen toch de nodige aandacht schenken, zeker in deze hectische tijden. Wij hadden het volgende idee:
– Voor mensen die al kaarten hebben meegenomen uit de kerk: kaarten opsturen naar ons huisadres, met twee geplakte postzegels en groet op de linker kant van de bovenste kaart (geen adres).
-Voor mensen die nog geen kaarten hebben en ze wel willen sturen:  ons bellen of mailen en doorgeven hoeveel kaarten ze willen versturen en wat er als groet op komt te staan.
Wij kunnen dan de groet schrijven en de postzegels plakken. ( Per kaart twee postzegels à € 0,91, dus totaal € 1,82).
Men kan ons dan per post postzegels of collectebonnen sturen of het geld overmaken op onze bankrekening.
Ons mailadres is: [email protected], ons telefoonnummer: 0183-625897 en ons huisadres: Beukenlaan 6, 4214 DE Vuren. Heeft u nog vragen?
Bel of mail ons gerust, Willem en Joke ter Horst.