Reserveren voor bijwonen kerkdienst

Beste gemeenteleden, kerkgangers,

Met ingang van zondag 13 september, bent u weer van harte welkom in de kerk. Aangezien we 1,5 meter afstand moeten houden is er slechts plaats voor maximaal 60 mensen. Gezien het beperkte aantal moet u er rekening mee houden dat u niet elke week kunt komen en moet u zich vooraf opgeven om te kunnen komen.

Vanaf elke woensdag kunt u zelf digitaal reserveren voor de zondag, via deze link: meevieren.nl/pgjohanneskerk. Reserveren is verplicht. U wordt gevraagd uw naam, mailadres en telefoonnummer door te geven. Die gegevens zullen we delen met de GGD indien dat vereist zou zijn in verband met een contact onderzoek. Na 3 weken worden de gegevens uit de systemen van de aanbieder verwijderd. Een gebruiksplan is per mail beschikbaar via de scriba en aanwezig in de kerk.

Tot slot maken wij u er op attent dat we live uitzenden. Als u tijdens de dienst op het liturgisch centrum komt of er voorlangs loopt kunt u in beeld komen. Een privacy protocol is in de maak. Daarnaast verzoeken wij iedereen om in de kerk na de zegen te blijven zitten en wachten op aanwijzingen voor vertrek.